sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Atentie - Probleme cu tema2 IOM

Inca de ieri, adica vineri, m-am apucat sa fac tema la IOM. Mi-am zis ca nu va dura mai mult de cateva ore. Si asa ar fi trebuit sa fie, daca al nostru editor de CTT nu ar fi avut atat de multe bug-uri. Greseala mea a fost ca am plecat de la premisa ca totul va merge conform planului.

Pentru cei ce inca nu s-au apucat de tema si pentru cei ce nu au terminat, enumerez cateva lucruri de luat in considerare:
  • Folositi tastatura doar pentru a edita numele actiunilor; Pentru salvare, undo si alte comenzi folositi meniul;
  • Fiti atenti cand alegeti sa asezati o noua actiune in arbore: dati click numai pe un nod, un click in afara s-ar putea sa dea exceptie;
  • Atunci cand observati ca ceva nu merge, inseamna ca programul a dat exceptie (ea apare dora in fereastra neagra :D) - de aici incolo tot ce veti edita nu se va salva=> inchideti prigramul si deschideti din nou. Astfel suntem obligati sa dam mai la fiecare pas save(de preferabil din meniu si nu de la tastatura) si sa ne uitam daca nu cumva avem erori sau exceptii in momentul salvarii; daca nu avem erori putem continua, daca nu inchidem fereastra si repornim din nou de la ultima versiune salvata cu succes.
  • Concluzie: incercati sa fiti foarte blanzi cu al nostru editor pentru ca se pare ca este destul de sensibil :P.
Bafta in rezolvarea temei:).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire