luni, 24 noiembrie 2008

5 second movies

La mai bine de 6 luni de la lansare trendul 5 second movies face ravagii pe site-urile de 'blogging" video. Pe Youtube clipurile extrem de scurte au peste 80.000 de vizualizari iar pe site-ul oficial rareori intanesti filme cu 12.000 de vizualizari.
Dar ce e cu trendul acesta?
Eii, bine, autorul intitulat generic: "The Guy with glasses" sau mai bine zis Doug ' Darien' Walker s-a trezit intr-o noapte ca daca tot a ajuns sa fie recunoscut drept "Nostalgia Critic" - unul dintre cei mai amuzanti critici de filme de pe net, de ce nu ar incerca sa comprime amuzamentul in pilule de scurt metraj; EXTREM de scurt mesaj - 5 secunde mai exact. Astfel aparut : "5 second movies". Primul film? nici el cred ca nu mai stie; al doilea? nici atat!
Totusi prima intalnire cu ceea ce avea sa devina un mega-hit pe Youtube: Titanic in 5 seconds (in momentul de fata peste 1 milion de vizualizari) http://www.youtube.com/watch?v=OuSdU8tbcHY intr-un cuvant: hilar, 2 cuvinte: prea tare,3? deja trec cele 5 secunde pe care le acord filmului.
Si fenomenul nu se opreste aici: avand peste 100 de clipuri in categoria 5 second movies Doug pregateste in continuare delectari noi pentru fani. Nu ma credeti? un search pe youtube si puteti afla sau si mai simplu: http://www.thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/5-second-movies - majoritatea filemelor frumos catalogate care probabil ca impreuna nu v-ar ocupa 5 minute din timp, dar pentru unul singur puteti aloca 5 secunde.
Vizionare placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire